deel deze pagina

  • Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Mediterrane tuin

Lees meer

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Aanpak van de Mediterrane tuin

“Het Bossche Vloerenbedrijf verzorgde de ondergrond van onze mediterrane tuin. Met als voordeel dat het zand daardoor snel de achtertuin uit verdween. Vervolgens ging het team met zetters aan de slag met de Yellow Saliq Flagstones. Vanaf boven maakte ik telkens vele foto’s. Leuk om dat nu zo weer terug te zien. Bij de aanpak van onze tuin waren een aantal voorwaarden belangrijk. Samen met mijn man maakte ik veel plannen. Niet alleen voor de tuin, maar zeker ook voor de aankleding van de veranda.”

Assortiment Flagstones

De veranda

“In het linkergedeelte staat nu de eettafel op de Flagstones. In de andere ruimte wilde ik echt iets anders. Tijdens een bezoek aan Turkije ging ik daarom op zoek naar unieke, mediterrane producten. Anders gezegd: producten die op deze natuurstenen Flagstone vloer aansluiten. Bij de veranda is nu namelijk een verhoogd gedeelte. Dat is bewust gedaan zodat dit daarmee van de grond af ligt. Het is hierdoor minder koud.


Turkse stoffen en een gashaard


De zitkussens maakte ikzelf. Daarbij is voorzien in het karakter van Turkse stof. Het straalt nu namelijk een warme buitenlandse sfeer uit, zoals in een mediterrane tuin. Vervolgens zorgen de lamp aan het plafond en de Turkse waterpijp ervoor dat het sfeertje compleet is. In de zomer logeren onze kleinkinderen hier. Bij koude dagen willen ze desondanks dat gegeven onder de veranda, want dan is het natuurlijk helemaal feest. Vanaf het eerste ontwerp hield ik hier al rekening mee. Als je de kussens neer legt, dan wordt het één matras. Ten slotte staat er een exclusieve gashaard. Als laatste een mooi levendig schilderij gemaakt door Ton. Met al die gezelligheid gaat de tijd zo voorbij”.

Meer Mediterrane Flagstones
  • Flagstones kwartsiet 163
  • Brasil Yellow - achtertuin - gele flagstones 71
  • Wandbekleding Bourgogne Gele Flagstones. 11
  • Flagstone mediterraan terras - zonnig, ontwerp De Tuinen van Renee Koen 39
  • Zwerfsteen Toscane. Meerdere afmetingen verkrijgbaar. 12
  • Natuurstenen brokken in de tuin 10

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto’s, 404 pagina’s). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.