deel deze pagina

  • Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Lees meer

Corona Update

Wij zijn geopend

Ook ons Flagstone-Café is weer open

Goed nieuws. Er is enkel nog een 1,5 meter beperking op dit moment. Wel is het verstandig om een afspraak te maken zodat er voldoende tijd voor u vrijgemaakt kan worden. Het kan namelijk druk zijn. En mensen met een afspraak krijgen voorrang. Het is namelijk best veel wat u hier kunt zien. En dat werkt het toch het beste als u persoonlijk geholpen wordt. Ons bedrijf is gevestigd op een terrein van 5600 m2 en er is heel veel ruimte.
Natuurlijk kijken wij er naar uit om u verder te helpen. U bent ook weer van harte welkom in ons Flagstone Café. Doordeweeks is er altijd koffie (alle soorten) met heerlijke chocola. Zaterdag koffie met een heerlijke punt appeltaart en als Lotte er is ’s middags pizza slices! Wij kijken er naar uit om u verder te helpen.
The Flagstone Company | Teamfoto

Het Team van The Flagstone Company BV,  Tel. +31 578 560048

Bestel per telefoon of digitaal

Het bezichtigen van ons Experience Center is op afstand is mogelijk. Dit kan via WhatsApp Video bellen (tel. nr. +31 651550193). Mocht het te druk zijn op deze lijn, vraag dan het video bezoek aan via [email protected] of bel: +31 578-560048. U zult enthousiast zijn over de vele opties die wij kunnen laten zien op afstand.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto’s, 404 pagina’s). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.