deel deze pagina

 • Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Flagstones Rood-Violet-Paars

Violetto Leisteen

Lees meer

Violetto Leisteen Flagstones

Rood/paars accenten Tevens mooie Stapelsteen

De meest robuuste Flagstone in zijn soort. Prachtig kleurenpalet van velerlei tinten en nuances!

Bekijk alle foto's

Karaktervol:

Deze Violetto Leisteen Flagstones stralen klasse uit. Echte Flagstones van formaat juist ook om mee te stapelen. Dit natuurlijk gewonnen Natuurgesteente wordt daarom vaak als Stapelstenen toegepast. Bijvoorbeeld rondom de natuurlijke vijver of als tuinmuur. Bijzonder mooi en stoer is het product met zijn warme kleuren. Met name zijn het antracietgrijs-blauw en rood-paars. Maar ook kleuren als oker komt u tegen. Violetto Leisteen Flagstones zijn daarnaast zeer geschikt om los neer te leggen. Zoals losse Stapstenen voor een tuinpad. Bij al onze sfeerfoto’s vindt u hiervan prachtige sfeerbeelden. En tevens natuurlijk ook heel veel inspiratiemateriaal. Violetto Flagstones zijn vrij dik en zwaar. Daarentegen zijn ze dus minder makkelijk om te verwerken in een terras. Toch komen wij veel voorbeelden anderzijds tegen. Het aantal meters in een pallet is echt afhankelijk van de dikte van de steen. Een verwachtte hoeveelheid is ongeveer 12 m² per pallet. Tot slot is het oppervlakte van deze Breukstenen gespleten. De zijkanten zijn gekloofd.

Geschikt voor:
Buiten
Stapelmuur
Stapsteen
Terras

Prijzen

  • Dikte
  • Verkoop per
  • Gewicht
  • Prijs (excl. BTW)
  • Normaalformaat: 3-6 cm
  • Pallet 1500 kg (per m2 is mogelijk)
  • 111 kg per m² (ca. 6-9 stuks)
  • € 52,95 per m²
Deze wil ik! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
Violetto Leisteen

Flagstones

Beschikbare kleuren
Antraciet - blauw, Bordeau, rood - paars
Structuur
Ruwe Flagstones / brokken. Niet geschikt als terrastegel
Formaat
Mooie formaten Flagstones
Soort
Leisteen
Voeg

ARDEX GK in meerdere kleuren te leveren (hoog belastbaar)

Lijm

Eventueel ARDEX X32 bij een stapelmuur

Onderhoud

Hoog belastbaar – vraag ons om advies

Violetto Leisteen

Flagstones

Reiniging

Nederlands
Nederlands
Nederlands

Bescherming

Nederlands
 • Flagstone Zetwerk
  Het plaatsen (verwerken) van Flagstones

  De Flagstone is een specifiek soort Natuursteen. Deze Natuursteen zet men buiten traditioneel in het cement. Dit is het meest voordeligst. Daarnaast gebruikt men voor de wand ARDEX X32 alsook voor de binnenvloeren. Dit geldt ook als er sprake is van een gestorte betonvloer. Volgens de cijfers is slechts 4% van al het zetwerk (natuursteen, tegels e.d.) nog in cement.
  Lees meer

 • Flagstone gevelbekleding - wandbekleding
  De verwerking en het bestek

  Steeds vaker plaatsen we Flagstones op gevels, muren (muurtjes) en wanden. Met deze onregelmatig gevormde breuksteen wordt een visueel en speels effect gecreëerd. Het levert daardoor mooie, natuurlijke natuurstenen wanden op met een minimale dikte!
  Lees meer

 • Fundering voor Flagstones
  Zelf aanleggen of door een bevloeringsbedrijf?

  De fundering bepaalt de duurzaamheid en het eindresultaat van uw project. Het storten van een ondergrond kunt u zelf realiseren of uit handen geven aan een bevloeringsbedrijf. Een bevloeringsbedrijf bevloert bijvoorbeeld 40 m2 in 2,5 uur. De juiste benodigde ondergrond en het afschot schatten zij voor u in. Ter plaatse beoordeelt men welke draagkracht noodzakelijk is.
  Lees meer

 • Flagstones plaatsen
  Terras en Vloer

  Flagstones plaats je los of vast in het cement in de tuin (terras). Binnen worden Flagstones meestal verlijmd. Gebruik bij het los plaatsen in de tuin een stevige Flagstone soort. Flagstones los plaatsen, is goedkoper. Het zetwerk is dan makkelijker. Afwatering geschiedt in dit geval op een natuurlijke manier. Kortom: wij zien buiten zowel verwerking op gestabiliseerd zand als in het cement.
  Lees meer

 • Het voegen van Flagstones
  Sterk voegmateriaal is belangrijk

  Het voegen van Flagstones is mogelijk als Flagstones zijn aangebracht op een verharde ondergrond welke feitelijk niet meer beweegt. Als eerste is het belangrijk alles voldoende te laten drogen. Aansluitend legt u de volgende voegbenodigdheden klaar: een kleine cement ton, een roestvrijstalen truffel, maatbeker, emmers met schoon lauw water, spons (fijnmazig en vierkant). Alsook een inwasbord (sponsbasin), platenmesje en schoonmaakdoek. Bovenal: let op de houdbaarheidsdatum van het cement of van het voegmiddel ARDEX GK.
  Lees meer

 • ARDEX GK voegmateriaal
  In maar liefst 2 kleuren leverbaar!

  ARDEX GK voegmateriaal is geschikt voor voegwerk. Bijvoorbeeld van Flagstone realisaties zowel binnen als buiten. Het is verkrijgbaar in maar liefst 4 kleuren. Namelijk grijs, zandbeige, pergamon en leisteengrijs. ARDEX GK voegmortel is gemakkelijk aan te maken. Te gebruiken bij diverse Flagstone toepassingen. Niet alleen voor wandbekleding, maar ook voor het terras. De medewerkers van The Flagstone Company geven u graag persoonlijk advies. Bijvoorbeeld over de kleurkeuze wat het beste bij uw project past. Daarnaast hebben wij vele voorbeelden van voegkleuren.
  Lees meer

 • Flagstone plaatsers en verwerkers
  Zetters van Natuurstenen

  Voordat u aan de slag gaat, is het belangrijk de zetter om enkele referenties te vragen van zijn projecten. Natuurlijk kunt u ons benaderen voor zelfstandige zetbedrijven: tel. +31 578 560048, vraag naar onze collega: Rik de Beer
  Lees meer

 • Onderhoud van Flagstones en Natuurstenen
  Impregneren of niet?

  Natuurstenen behandel je niet altijd. Wel adviseren wij matig gebruik met een hoge drukspuit. In ieder geval voor het onderhoud van Flagstones buiten. Schrobben met zilverzand (indien het materiaal ruw is) doet echter ook veel. Eigenlijk is ons advies helemaal geen extreme onderhoudsmiddelen buiten te gebruiken. De natuur reinigt de Steen.
  Lees meer

 • Video's over Flagstones
  Plaatsen en zetwerk

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto’s, 404 pagina’s). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.